Προϊόντα COMLINE

Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 14.000 m2. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά (IAM).

H Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline στην Ελλάδα αλλά και συνάμα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Η Comline Hellas διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.

Βραβεία:


Κατάταξη στη λίστα The Sunday Times HSBC International Track 200 (2016, 2017 & 2018). - Αναγνώριση ως μία εκ των 1000 εταιρειών που εμπνέουν την Βρετανία “1000 Companies to Inspire Britain” (2017). - Κατάταξη στη λίστα των Financial Times για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες The Financial Times’ FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies” (2017). - Υπερήφανος νιικητής του Βραβείου της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις: Διεθνές Εμπόριο 2016, της σημαντικότερης επιχειρηματικής αναγνώρισης στην Βρετανία - Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2016. - Προμηθευτής Εξαρτημάτων της Χρονιάς για τα A1 Motor Stores (2016, 2017 & 2018).